Proiecte educaţionale

Inspector şcolar:
Prof. Tonţ Simona


Erasmus+

Erasmus+


Erasmus 2018

PO mobilitati europene

Ghidul programului Erasmus+ 2018, Apelul național 2018, Formulare de candidatură 2018 - http://www.erasmusplus.ro/documente-candidatura


Anunț - atelier MobilitatE+

Ești cadru didactic motivat de dezvoltare personală și organizațională? În Ialomița sau în județele învecinate?

Atunci te așteptăm la sfârșitul lunii septembrie pentru trei zile în care să dezvoltăm împreună propuneri de proiecte de mobilitate pentru domeniul școlar la Școala gimnazială ”Ion Roată”, jud. Ialomița.

Când? 
28- 30  septembrie (zile de lucru). 
15 septembrie (termen limită pentru înscriere)

Unde?
Jud. Ialomița, Școala gimnazială ”Ion Roată”

Cine?
Manageri școlari sau personal didactic de predare  care NU au mai coordonat proiecte de mobilitate aprobate în România prin programul Erasmus+, domeniul Educație Școlară.

Detalii și formularul de înscriere în link-ul de mai jos:

http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1058


 

Cursuri 2016

ERASMUS + parteneriate http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/582
ERASMUS + mobilitate http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/635

Documente 2016
http://www.erasmusplus.ro/documente-2016


Lansare Erasmus+

Precizări înregistrare electronică Erasmus+

Prezentare ERASMUS+ 2013

Adresă reuniuni informare Erasmus+

Apel naţional 2014

Acţiunea cheie 1

Acţiunea cheie 2

Acţiunea metodica 13 nov 2014

Acţiunea metodica 26 nov 2014

Adresa termene Erasmus+ 2015

Articol Erasmus+ 2015

Citeşte mai departe: Erasmus+

Eurodesk

Eurodesk
Joi, 18 octombrie 2018, campania TIME TO MOVE ajunge in Urziceni la Colegiul National "Grigore Moisil" si Liceul Tehnologic "Sfanta Ecaterina". Evenimentele de informare sunt adresate tinerilor din cele doua licee, cu privire la oportunitatile Eurodesk, ERASMUS +, Corpul European de Solidaritate, Portalul European de tineret, oportunitatile de calatorie DiscoverEU.
Miercuri, 3 octombrie 2018, ora 10,00 la Colegiul National  "Mihai Viteazul" Slobozia va avea loc evenimentul de informare referitor la Campania TIME TO MOVE 2018, oportunitatile pentru tineri din cadrul ERASMUS +, Portalul European de Tineret, Corpul European de Solidaritate.
Campania TIME TO MOVE 2018 incepe in judetul Ialomita! Campania TIME TO MOVE 2018  Vor fi organizate evenimente de informare adresate tinerilor din diferite licee teoretice si tehnologice din Slobozia, Fetesti, Urziceni, cu privire la oportunitatile Eurodesk, ERASMUS +, Corpul European de Solidaritate, Portalul European de tineret
Campania TIME TO MOVE 2017 se incheie in judetul Ialomita la Liceul Tehnologic "Mihai Eminescu" Slobozia -  marti, 31 octombrie 2017 a avut loc evenimentul de informare referitor la oportunitatile pentru tineri din cadrul ERASMUS +, Portalul European de Tineret, Corpul European de Solidaritateserviciile oferite de Eurodesk Romania
eurodesk eminescu 1
eurodesk eminescu 2
eurodesk eminescu 3
 

Continuăm promovarea serviciilor oferite de EURODESK:  miercuri, 27 septembrie 2017, ora 10,00 la Liceul Pedagogic "Matei Basarab" Slobozia va avea loc evenimentul de informare referitor la oportunitățile pentru tineri din cadrul ERASMUS +, Portalul European de Tineret, Corpul European de Solidaritate.

Continuăm promovarea serviciilor oferite de EURODESK și a campaniei TIME TO MOVE 2017:  miercuri, 25 octombrie 2017, ora 10,00 la Liceul Tehnologic "Al. I. Cuza" Slobozia va avea loc evenimentul de informare referitor la oportunitățile pentru tineri din cadrul ERASMUS +, Portalul European de Tineret, Corpul European de Solidaritate, concursul campaniei TIME TO MOVE 2017.

EURODESK -  TIME TO MOVE 2017 la Liceul Tehnologic "Sfanta Ecaterina" Urziceni

Elevi de clasa a XI-a au fost informati vineri 27 octombrie 2017 cu privire la oportunitatile pentru tineri din cadrul ERASMUS +, Portalul European de Tineret, Corpul European de Solidaritate, concursul campaniei TIME TO MOVE 2017.
 
eurodesk urziceni 1
eurodesk urziceni 2
eurodesk urziceni 3
 
EURODESK -  TIME TO MOVE 2017 la Liceul Tehnologic "Al. I. Cuza" Slobozia
Elevi de clasa a XI-a au fost informati cu privire la oportunitatile pentru tineri din cadrul ERASMUS +, Portalul European de Tineret, Corpul European de Solidaritate, concursul campaniei TIME TO MOVE 2017.
 
eurodesk cuza 1
eurodesk cuza 2
eurodesk cuza 3
 
Marți, 3 octombrie 2017, la Liceul de Arte "Ionel Perlea" Slobozia a avut loc evenimentul de informare referitor la oportunitățile pentru tineri din cadrul ERASMUS +, Portalul European de Tineret, Corpul European de Solidaritate precum și participarea la concursul de design de tricouri al campaniei de anul acesta.
 
eurodesk 4
eurodesk 5
eurodesk 6
 
 
Miercuri, 27 septembrie 2017, ora 10,00 la Liceul Pedagogic "Matei Basarab" Slobozia a avut  loc evenimentul de informare referitor la oportunitățile pentru tineri din cadrul ERASMUS +, Portalul European de Tineret, Corpul European de Solidaritate.
 
eurodesk 1
eurodesk 2
eurodesk 3
 
TO BE IN ERASMUS+ #youthweek
 
În cadrul campaniei European Youth Week 2017 miercuri, 10 mai 2017 la Colegiul Național "Grigore Moisil" Urziceni a avut loc loc evenimentul de informare referitor la oportunitatile pentru tineri din cadrul ERASMUS + și cele oferite prin serviciul Eurodesk! Au participat cu interes  elevi de clasa a XI-a, profil filologie.
 
eurodesk1
eurodesk2
 

European Youth Week 2017, ERASMUS + o poveste de 30 de ani!

https://ec.europa.eu/youth/week/be-erasmus_en

Anunt eveniment TO BE IN ERASMUS+

In cadrul campaniei European Youth Week 2017, miercuri, 10 mai 2017, intre orele 13.00-15.00 la Colegiul National "Grigore Moisil" Urziceni va avea loc evenimentul de informare referitor la oportunitatile pentru tineri din cadrul ERASMUS + si cele oferite prin serviciul Eurodesk!

https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/strategic-partnerships-plus-a-plus-for-non-discrimination-in-europe.6010/

http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/sites/erasmusplus/files/files/resources/erasmus-plus-programme-guide_en.pdf

http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/885

https://www.daad.de/miniwebs/icbukarest/ro/23842/index.html

 


Vizita de studiu Albacete/Spania


Informare participare curs adresat cadrelor didactice pe tematici europene