Consiliul Judeţean al Elevilor Ialomiţa

O activitate de succes în săptămâna Școala Altfel: ”Să știi mai multe, să fii mai bun!”


Adresa școli

         Consiliul Judeţean al Elevilor Ialomiţa, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean, urmăreşte să ofere liceenilor din judeţ oportunitatea de a petrece o zi în compania unui angajat din domeniul în care aceștia ar dori să activeze. Cum? Prin implementarea proiectului ,,Angajat pentru o zi”, în cadrul programului ,,Să ştii mai multe, să fii mai bun!” (18-22 aprilie 2016).

         Elevii care vor participa la proiectul „Angajat pentru o zi” vor beneficia de:
• Un stagiu de "job shadowing" - oportunitatea de a petrece o zi „în umbra” angajatului din domeniul de carieră dorit;
• „Manualul elevului", cu ajutorul căruia elevii își vor evalua abilităţile şi calităţile, vor învăța cum să redacteze o scrisoare de intenţie, cum să pregătească interviul de angajare, cum să realizeze un bun CV;
• Diplomă de participare.
Documentele necesare înscrierii:

Pentru înscriere, aceste documente vor fi trimise la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Desfăşurarea proiectului „Angajat pentru o zi” se realizează prin implicarea activă a instituţiilor publice (Instituţia Prefectului Ialomiţa, Consiliul Judeţean Ialomiţa, Primăria Slobozia), a companiilor locale, a ONG-urilor sau fundaţiilor, ca parteneri.
Pentru orice întrebări, nelămuriri, detalii, vă stăm la dispoziție pe pagina noastră de facebook! https://www.facebook.com/cjeialomita

 

Mult succes!